25 sierpnia w parku na Górnym Borze skoczowianie żegnali lato. Z tej okazji odbył się między innymi pokaz kulinarny z udziałem Remigiusza Rączki. Znany śląski kucharz przyrządzając karpia w jarzynach, opowiadał o kuchennych sztuczkach, przepisach i innych smakowitych ciekawostkach. Widzowie byli zachwyceni!
Fot. Aleksandra Hańderek
1 of 23
-+
Na skróty
O nas
Twitter
ⓒ2017 vifi.pl / Projekt i wykonanie: Marcin Bujok
Portal internetowy www.vifi.pl wykorzystuje pliki cookies celem tworzenia statystyk serwisu. Każda przeglądarka internetowa zawiera opcję wyłączenia plików cookies dla konkretnej witryny lub dla wszystkich witryn internetowych. Korzystając z serwisu www.vifi.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki. Portal www.vifi.pl ma charakter niezależnej witryny internetowej, za pośrednictwem której przekazujemy Wam informacje na temat wydarzeń z powiatu cieszyńskiego i okolic Zgadzam się